Fakta om resan

Information om visningsresan 20 – 27 oktober  2019 

För er som deltar hela resan 20 – 27 oktober  2019 börjar den i Cascais (nära Lissabon) måndag den 21/10 kl 09.00 med seminarium i Cascais och avslutas i Lagos på Algarve under senare delen av eftermiddagen. OBS: Vi ser bostäder i Lagos och Luz hela lördagen den 26/10 innan resan avslutas ca 16.00. Rekommenderar att hemresa sker söndag den 27/10 Hör av er till oss om ni vill att vi bokar hotell till er efter avslutat resa dvs lördag- söndag  26 -27/10 i Lagos. Om ni åker med bussen upp till Lissabon bokas detta hotell av er själva. Meddela oss vilken ni önskar.

Om man inte önskar deltaga på hela resan kan man delta på :

Cascais och seminariet 20/10 – 23/10. Programmet följs enligt ovan men avslutas onsdag morgon 23/10 då övriga gruppen åker mot Algarve via Ericeira och Lissabon.

Algarve-delen 24/10 –  26/10. Börjar på höstens resa i Vilamoura och avslutas i Lagos Rekommenderas att man anländer 23/10 till Algarve och Vilamoura. Resan avslutas i Lagos på lördagen den 26/10 kl 16:00. Obs vi ser bostäder hela dagen. Rekommenderad hemresa 27/10.

Samtliga dagar under visningsresan startar vi alltid från våra förbokade hotell. Dvs vi träffas alltid i lobbyn på hotellet om inget annat avtalats. Vår busschaufför har ej möjlighet att hämta upp från olika hotell. Om ni valt eget boende vänligen hör av er till oss i god tid! Ni får då själva ordna transport till det hotell som vi utgår från.  Av erfarenhet rekommenderar vi att ni bor på de förbokade hotellen.

Tänk på att vi startar resan i Lissabon (Cascais) området och avslutar resan på Algarve. För de som väljer att flyga Lissabon t/r går det bra att åka med vår busschaufför lördag eftermiddag till Lissabon efter avslutat resa på Algarve. Flyg kan bokas via :

http://www.flygresor.se
http://www.flytap.com
http://www.sas.se
www.norwegian.se

Kostnaden för seminarier, individuella möten, lunch och middag under seminariedagen och busstransport under hela veckan samt bostadsvisningar är endast EUR 100 per person. Obs! ändring i programmet kan förekomma.

Flygresan bokar ni själva och hotellen är förbokade av oss och betalas av er på plats.

______________________________________________________________________________

Hur går jag tillväga om jag vill följa med på resan

  1. Boka resa på http://www.skatteseminarium.se
    Ni erhåller då en preliminär plats och får en automatisk bekräftelse på detta.  Ni kan även anmäla er under fliken seminarier på PortugalMäklarnas hemsida. Tänk på att om ni har en hotmailadress att även se i er skräpkorg så inte svars mailet hamnar där.
  2. Om ni önskar bekräfta er plats fullt ut vänligen skicka då även in kopia på er flygbokning/biljett till oss på
    seminar@skattseminarium.se  Er resa är då bekräftad. Avbokning kan ske 72 timmar innan avresan.
  3. När vi närmar oss resan kommer ni få mera detaljerad information samt ett litet frågeformulär tillskickat er som ni skall svara på och returnera.

Om ni stanna längre eller komma lite tidigare går detta mycket bra, – vi kan då om ni så önskar boka individuella visningar innan resans start /alt efter visningsresans för er. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden då ensamrätts förhållanden ej finns i Portugal. Skicka då endast länken till oss på bostaden så tar vi fram den till er resa.

Vänligen meddela oss detta innan resan så vi i god tid kan börja planera in ert besök.

För att se programmet för resan klicka här  –  Program
Har ni frågor under tiden maila oss gärna på –  seminar@skatteseminarium.se

__________________________________________________________________________________

Sök bostad