Kontakta oss

Som Svensktalande Fastighets Mäklare i Portugal erbjuder vi Personliga visningsom lotsar dig genom köpsprocessen och etableringen i Portugal.

För att underlätta er eventuella flytt till Portugal är vi en auktoriserad Portugisisk Mäklarbyrå med över 25 års erfarenhet – våra personal är utbildade mäklare. Vi talar dessutom både Svenska, Portugisiska och Engelska

Med många års erfarenhet av Portugal har vi en utmärkt lokalkännedom som ger dig bästa förutsättningar att förverkliga dina drömmar. I vårt fastighetsutbud har vi villor, lägenheter och exclusiva golfboende för både uthyrning och försäljning i de mest attraktiva områdena i Portugal dvs Lissabon, Estoril, Cascais områdena samt över hela Algarves kustremsa från Lagos i väst till Tavira i öst. Om ni har andra bostads önskemål tar vi gärna fram det till er.

Portugal Mäklarna erbjuder professionell rådgivning angående skatteaspekter, pensionering, bankkontakter, finansiering, företag exit och resident sk NHR – Non Habitual Residence.

Då vi är ute på fastighetsvisningar hela dagarna så har vi inte alltid har möjlighet att svara i telefon. Skicka då oss ett email. Vid brådskande ärenden kan ni även sms oss på +46 707 63 10 35: maila till info@portugalmaklarna.se

Portugal Mäklarna

Adress Portugal:
Avenida Aida, Bloco 1, Loja 111- Estoril Garden 2765-187 Estoril

Adress Stockholm
Stureplan 4 , 4 tr (endast bokade besök när vi är på plats i Sverige)
114 35 Stockholm

Telefon kontor:
+46 8 463 10 35

+351 911 150 535

Mobiltelefon:
+46 707 631035
Om vi ej svarar på mobilen är vi ute på bostadsvisning. Det går även bra att sms. Lättas att nå oss är via kontoret.

 

Kontorstid:
Måndag till fredag 09.30 till 17.30 (svensk tid)

E-post:
info@portugalmaklarna.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Här finns vi