Program


VECKOPROGAM FÖR RESORNA

Söndag Ankomst till Lissabon/Övernattning i Cascais

Måndag Är det seminarium om skatter och pension för privatpersoner/företagare vid en eventuell utflytt från Sverige till Portugal. Under dagarna går det att boka enskilda möten med nedanstående föreläsare. Lunch samt middag ingår under måndagen. Övernattning i Cascais

Tisdag Cascais / Estoril Vi ser på olika bostadsområden och på olika bostadstyper som finns i Estoril och Cascais med omnejd. Övernattning i Cascais.

Onsdag Mot Algarve Onsdag morgon åker vi mot Ericeira 30 min norr om Lissabon för både tidig lunch och för att se några bostäder sedan vi tar vi oss sakta mot Lissabon där vi tar ett kort stopp och ser några fina bostäder.Resan forstätter sedan mot Vilamoura på Algarves östkust. Ankomst under kvällen. Övernattning i Vilamoura

Torsdag Tavira Vi börjar dagen i Vilamoura och drar oss sedan mot Tavira (nära spanska gränsen) där vi intar vår lunch. Efter det åker vi sakta västerut mot kvällens mål Albufeira. På vägen ser vi på bl.a. strandnära boende och lägenheter både i Vilamoura, Tavira och på landet. Övernattning i Albufeira.

Fredag Albufeira Vi ser bostäder i bla Albufeira både centralt och på landsbygden vi åker sedan genom Portimao/Ferragudo/Carvoeiro regionen. Övernattning på Lagos

Lördag Lagos Sydkustens västra del – Där vi tittar på olika bostadsområden i Lagos Marina, Porto do Mos och ut med kusten för avslut i Luz – ca kl 16.00. Övernattning på Lagos eller i Lissabon. Buss går upp till Lissabon efter avslutat resa.

Söndag Hemresa från Lagos och Faro flygplats eller från Lissabon. Om ni vill stanna längre är ni självfallet välkomna att göra detta.

Önskar ni individuella bostadsvisningar före eller efter resan hör då av er till oss så arrangerar vi detta. Glöm ej att vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden.

Konceptet är enkelt: Flyg bokar ni själva och hotellen är ”förbokade” av oss till rabatterat pris och dessa betalas av er på plats vid utcheckning från respektive hotell. Ni kan antingen boka tur/retur – Lissabon/Faro eller Lissabon/Lissabon. Om ni önskar vara kvar i Lagos efter resans avslut (lördag- söndag) kan vi boka hotellrum till er i Lagos om ni däremot väljer att åka med bussen upp till Lissabon bokas hotellet denna natt av er själva.

OBS! Ingen gruppresa kommer ske 2020 med tanke på rådande omständigheter med Covid19. Vi hänvisar till våra individuella visningsresor som fungerar utmärkt. Hör av er till oss och varmt välkomna ner.

För ytterligare information samt anmälan www.skatteseminarium.se
Vid frågor maila Info@portugalmaklarna.se

Sök bostad