Visningsresa till Portugal inklusive skatte- och pensionsseminarium

Årligen gör vi visningsresor till Portugal inklusive pensions och skatteseminarium där vi diskuterar Portugal, utflytt från Sverige, NHR- status, pensionsfrågor för privatpersoner och företagare samt mycket mera.

Vi kommer även att se bostäder i alla de populära områden i Portugal. Resan är mycket populär så boka i god tid. Arrangör Sparsam Skatt och PortugalMäklarna.

Med hänvisning till rådande situation med Covid19 följer vi myndigheternas restriktioner kommer ingen visningsresa i grupp ske 2021/2022. Vi hänvisar istället till enskilda visningsresor som även de fungerar utmärkt. Hör av er till oss och välkomna ner till Portugal.  info@portugalmaklarna.se 

Resan bokas påwww.skatteseminarium.se

Sök bostad

Estoril

Cascais

Tavira

Lissabon

Lagos

Vilamoura

Albufeira

Carvoeiro

Ericeira

Flyg bokas förslagsvis med TAP, – det Portugisiska flygbolaget. För att boka flygresan rekommenderar vi hemsidorna:
http://www.flytap.com – http://www.sas.se – http://www.norwegian.se  – http://www.flygresor.se.

Hotell
Förbokade rabatterade hotellrum finns på våra hotell i Cascais, Tavira, Albufeira och i Lagos. Dessa är 4 stjärniga hotell. Pris dubbelrum/enkelrum varierar under resan beroende på de olika hotellen men rumspriserna ligger mellan 82 -120 EUR/natt inklusive frukost.

Övrigt
Visningsresan och bostadsvisningarna startar alltid från våra förbokade hotell. Vi rekommenderar att ni bor på dessa hotell eftersom vårt program kan ändras med kort varsel och vår busschaufför ej har möjlighet att hämta upp från olika hotell. Om ni väljer eget boende vänligen hör av er till oss i god tid! Ni får då själva ordna transport till det hotell som vi utgår från.

Vi kommer att visa en mix av olika stilar av köpebostäder i olika prisklasser och i olika områden så ni får en ide om vad Portugal kan erbjuda. Vi kommer ej visa hyresbostäder.

Kostnaden för seminarier, individuella möten, bostadvisningar, turisttur samt luncher och middagar under seminarie dagen är EUR 100 per person. Flyg och boende betalar var och en själv för.

Flyg bokar ni själva och hotellen är förbokade av oss så ni behöver ej boka in hotell. Hotellen betalas sedan på plats av er.

Resan är mycket populär så vänligen boka i god tid. Antalet platser är begränsat.

Se ytterligare information på under fliken
fakta om resan
program

Om ni inte kan deltaga under dessa dagar kan vi göra en liknande individuell visningsresa för er dock utan seminarium. Hör bara av er när ni vill komma ner till Portugal och besöka oss.

PortugalMäklarna finns på plats här nere året runt och kan visa er bostäder när det passar er som bäst.

Kontakta oss för ytterligare information via email info@portugalmaklarna.se

Arrangör av visningsresorna inklusive pensions och skatteseminarium

PortugalMäklarna   &  Sparsam Skatt